SomnoClinic® is de enige kliniek die volledig gespecialiseerd is in de behandeling van snurken en apneu. Bij SomnoClinic® maken wij gebruik van wetenschappelijk bewezen behandelmethodes. Via onze klinieken in Rotterdam, Breukelen, Weert en Turnhout (B) hebben wij meer dan 50.000 patiënten geholpen met bewezen resultaat.

SnörEx® (TRA)

De SnörEx® stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken.  De SnörEx® wordt alleen ‘s nachts gedragen en slikken en praten blijft mogelijk. Zonder bijwerkingen.

SnörEx® LadySnore (TRA)

De SnörEx® Ladysnore is de enige snurkbehandeling speciaal voor de vrouw. Steeds meer vrouwen snurken maar toch rust er onder hen een behoorlijk taboe en schamen vele dames zich vaak.

SomnOSA® MRA

De MRA haalt de onderkaak naar voren, waardoor indirect  ook de tong naar voren gaat. Zo wordt blokkering van de luchtweg (ademstop) vermeden tijdens de slaap.

WatchPAT® slaapregistratie

Met de WatchPAT® wordt comfortabel thuis de slaap gecontroleerd. Na een nacht slapen geeft het schriftelijk rapport de indicatie of er sprake is van slaapapneu (AHI, RDI, ODI, slaap-stadia, slaapposities, snurkintensiteit)

Vergoeding:

Neem contact op met onze zorgverzekeringsspecialist via +31 (0) 495 53 00 56.

Of vul onderstaand formulier in zodat wij kunnen terugbellen om u te informeren:
  Doorverwijzen patiënt:
   Contact:

   Email:
   info@snurken.org

   Telefoonnummer Nederland:
   020 719 23 00

   Telefoonnummer België:
   03 555 97 82

   Adressen:

   Locatie Weert
   Burgemeesterlaan 10
   6002 EG Weert

   Locatie Rotterdam
   Jan Ligthartstraat 95
   3083 AL Rotterdam

   Locatie Amsterdam/Breukelen
   De Corridor 21/a
   3621 ZA Breukelen

   Locatie Turnhout (Antwerpen)
   Parklaan 55
   2300 Turnhout